Förlängd fiberanslutning

04.06.2024

Hej igen alla medlemmar i Olofsbo Stugägarförening!

Nu när grävandet är igång för de som beställt fiber i höstas, så ger vi möjligheten till de fastigheter som är kvar att ansluta sig till samfällighetspriset vi kom ut med tidigare.

I priset ingår både grävning utan extra kostnad och öppet nät från start.

Vi har från tidigare vändor fått in väldigt många beställningar i Olofsbo, så vi kommer att installera nya beställningar löpande under sommaren.

Så för er som kanske inte hann med, eller kände för att avvakta - nu är er tid att ansluta er till kampanjpris!

Total installationskostnad - 8015 kr inkl moms. Första året bjuder vi dessutom på gratis bredband med hastigheten 500/500 från Bahnhof. Betalning för installation görs 30 dagar efter slutförd installation.

På vårt öppna nät har vi idag leverantörer som ger er möjligheten till att enbart ha igång bredbandstjänster när ni är på plats - om det så är över ett dygn, en lovvecka eller över sommaren - men även smidigheten av att ha igång en billig bastjänst för fjärrstyrning av ert larmsystem såväl som värmepumpen.

Vi har självklart inga nätavgifter eller driftkostnader, så att ha fibern installerad utan aktiva tjänster kostar inget.

Att ha fiber installerat i fritidshuset idag är framförallt en säkerhet då det ej är en delad resurs.

Man påverkas därför inte av överbelastningar och yttre faktorer till skillnad från ett mobilt nät.
Oavsett internetbruk är fiber alltid en investering och klassas idag som en samhällskritisk infrastruktur - likt el och vatten.

För frågor om upplägget och nya beställningar;
Ring alternativt skicka SMS vid missat samtal till vår ansvarige:
Robin 072-089 68 54

Välkommen till framtidens kommunikation med GlobalConnect.

Sista anmälningsdag: 2024-06-28